Двері Купідона: Alexander Wang FALL 2023

09 лютого 2023

Дім моди Alexander Wang повернувся у Нью-Йорк майже через чотири роки перерви, влаштувавши показ на подіумі в Чайнатауні (китайському кварталі). 

Шоу мало назву «Двері Купідона» і було декоровано в будуарному стилі, з рожевими оксамитовими шторами та гіпнотичним килимом у смужку зебри. А червоне освітлення зали додало фінальних штрихів до атмосфери.

Презентація, наче театральна вистава, була поділена на три дії. Характерні риси усієї колекції — анімалістичні принти, штани з низькою посадкою, сукні з бахромою, топи з вбудованими бюстгальтерами.

 У першому розділі для жінок було багато джинсів і штучного хутра, принту пітона. Луки виглядали спокусливо та зухвало. 

Далі йшла чоловіча частина кампейну, з повсякденними спортивними речами, як-от спортивні штани та світшоти з м’якої тканини, а також укорочені жилети та інші штани з тваринним принтом. «Я також хотів привнести трохи іншої чуттєвості в чоловічі образи», — сказав Ван.

Завершенням стала серія екстравагантних образів з шовкових суконь з бахромою, прозорих комбінацій з мережива, хутрових накидок та піджаків наче з “його плеча”. Образи доповнювали високі підбори червоного кольору. Тому сміливість та пікантність —  асоціації, що вперше приходять на думку.

Фото з показу дивіться у нашому Telegram-каналі.