Дарунок королів: історія вовни від Loro Piana

16 березня 2023

Дім моди Loro Piana поділився серією фото та відео, що розповідають захопливу історію виникнення знакового матеріалу бренду. 

Назва вовни The Gift of Kings була натхненна практикою іспанської королівської родини дарувати пари мериносових овець іншим суверенам, щоб вшанувати стосунки та укласти союзи. 

У другій половині 1700-х років овець спочатку вивезли до Нової Зеландії, а потім до Австралії, де середовище існування виявилося ідеальним. 

Відтоді за стадом доглядали покоління місцевих селекціонерів, які довели вовну до вражаючого рівня якості та тонкості. Саме тієї якості та тонкості, якими захоплюються шанувальники бренду. 

Починаючи з 1975 року, The Gift of Kings виглядає дедалі бездоганніше, завдяки повазі до традицій та постійним удосконаленням технологій.

Середній діаметр волокон цієї шерсті становить всього 13 мікрон (один мікрон — це мільйонна частина метра). Чистий, білий колір, хвиляста структура, натуральна еластичність і м’якість роблять ці тканини особливими. А здатність тканини відводити вологу і зайве тепло — незамінними речами у гардеробі.

Ця шерсть з характерним запахом гвоздики зобов'язана своєму існуванню вірності групи австралійських і новозеландських вівчарів, які передають свою науку із покоління в покоління.

Відкрийте для себе спадщину, від якої перехопить дух, переглядаючи фото. 

Як і в гонитві за будь-яким дорогоцінним подарунком, дім моди приділяє максимальну увагу пошуку кращої сировини протягом понад тридцяти років.