Безтурботність буття: Fendi Men’s Spring 2023

16 лютого 2023

Ідея креативного директора Сільвії Вентуріні Фенді полягала у тому, щоб створити одяг для вільного часу. Чоловіча колекція виглядає свіжою, автентичною та розслабленою.

Надихаючись прагненням до свободи та простоти, дім моди представив чудовий кампейн, пронизаний відчуттям свіжої легкості та богемної атмосфери, підкресленої цікавими деталями крою.

У руках дизайнера це перетворилося у піднесений та розкішний гардероб, але з невимушеним, затишним виглядом.

“Денім, тканина, яка для мене найкраще уособлює це відчуття свободи”, — сказала Вентуріні Фенді, відіграв велику роль. Широкі брюки, штани-бермуди, сорочки великого розміру та навіть сумка Fendi Baguette були виготовлені з потертого деніму, надаючи безтурботність.

Щоб розкрити справжню природу легкості, до багатьох речей потрібно було придивитись уважніше: ефекти trompe l’oeil, що імітують джинсову тканину на сорочках або яскраву куртку на блискавці зі смужок.

Маленькі вишивки та бісер на сорочках і поло, мокасини з бахромою та кросівки теж підкреслювали загальний настрій.

Робота дизайнера над силуетами також була цікавою, оскільки вона вирізала крихітні розрізи на плечах пальто або деконструювала пошив із отворами з боків або блискавками, щоб додати більше об’єму.

До колекції увійшли різноманітні аксесуари, зокрема крихітні джинсові сумки Peekaboo і нова сумка-відро.