Архівне натхнення: Dolce & Gabbana Весна-Літо 2023

20 березня 2023

Італійський дім моди презентував новий кампейн під назвою RE-EDITION для сезону Весна-Літо 2023.

Dolce & Gabbana повертається до історичного архіву бренду, створюючи колекцію, яка стирає межі між досвідом поколінь і сучасною модою. Культове коріння бренду є важливим елементом цього кампейну. Лінія одягу повторює знакові колекції Dolce & Gabbana 90-х і початку 2000-х років.

Колекція містить бавовняну етикетку з написом «Re-Edition» і роком оригінальної презентації одягу. Колірна палітра відтворює сицилійське походження бренду через кремові та пісочні відтінки, яскраві білі та зелені кольори.

Образи включають ретро-футболку з написом «Sicilians are Sensational» у кольорах, натхненних італійським прапором, безліч прозорих в’язаних гачком і гіпюрових сорочок, а також ефектні глибокі вирізи і комірці. Аксесуари були відзначені також релігійними мотивами, такими як срібні хрестики та низько опущені пояси з дорогоцінними каменями.

Візерунки нагадують «Ромео + Джульєтта» База Лурмана 1996 року та естетику кітчу. Бездоганно зшитий блейзер із гобеленами з трояндами поєднується з потертими білими джинсами та оксамитовими шлейфами, створюючи кемп-естетику.

Усі елементи відтворюють культову ідентичність бренду та переосмислення архівної спадщини. 

На фото кампейну моделі позують на піску на тлі чудового заходу сонця. Морський бриз та вітер роблять настрій лукбуку розслабленим та по-літньому безтурботним.

Повернення до архівів було притаманним багатьом будинкам моди цього сезону. Тренд на вінтаж безперечно посилює цю тенденцію, а також надає сенсу та глибини лукам.