2 cвіти: кампейн Givenchy Весна-Літо 2023

11 квітня 2023

Стилістичне зіткнення двох міських гардеробів: для колекції Givenchy креативний директор Меттью М. Вільямс пропонує культурний обмін між космополітичними дрес-кодами Франції та Америки.

«Створюючи колекцію, я хотів, щоб кожен силует втілив обмін між традиційними французькими та американськими стилями одягу. Це дослідження елементів, які ми асоціюємо з «паризьким шиком» і «каліфорнійською прохолодою», і того, як ці контрасти інтегрувалися в моду», —  розповів дизайнер.

Символічні для дому моди чорні сукні створені з асиметричними панелями-палантинами, драпірованими декольте. Жакети, виготовлені з твіду та букле, створюють схожі до архівних костюми, але переосмислені з логотипом Givenchy 4G.

Жакети сміливо поєднуються зі спортивним карго.

Особлива роль належить деніму. Наприклад, джинсові штани інкрустовані кришталевою бахромою по всій поверхні. А топи та ліфи з деніму прикрашені ременями та пряжками.

«Voyou», нова фірмова повсякденна сумка, поєднує простоту з невимушеним байкерським духом. Мяка форма, що пасуватиме кежуал-лукам. Шкіра цієї сумки має стильні потертості, які додають цікавої фактури.

Прикраси з перлів та намистин грають на контрасті поряд з “зістареним денімом” та експресивними сонцезахисними окулярами.





Популярне у рубриці News